Over de meubels

Een meubelmaker wordt meestal geraadpleegd als er geen kant en klaar produkt naar wens beschikbaar is in de winkel. Of als de wens nog verder uitgewerkt moet worden. Het laten uitvoeren van een eigen idee is erg leuk. Samen met de mooie handgemaakte kwaliteit krijgt u iets in huis waar u veel plezier aan beleeft.

Na een eerste telefoontje of e-mail maken we een afspraak. U kunt bij onze werkplaats in Leiden langskomen of een van ons komt bij u thuis om door te nemen wat de ideeen zijn. Er is een fotoboek met talloze voorbeelden voorhanden. Wij maken zeer heldere driedimensionale tekeningen op de computer en geven een exacte prijsopgave van het werk, inclusief plaatsing van het meubel. Dit alles is uiteraard vrijblijvend.

portret2

We hebben een goed uitgeruste timmerwerkplaats en een aparte schildersruimte. Het streven is om alles in de werkplaats te bouwen of voor te bereiden zodat we uiteindelijk voor plaatsing hooguit een dag bij u thuis nodig hebben. De levertijd van de meubels bedraagt ongeveer 10 weken, soms kan het sneller.

Kees Maassen van fa. De Blauwe Boot maakt sinds 20 jaar met hart en ziel meubels. De naam is ontleend aan de blauwe woonark waarin het bedrijf vroeger gevestigd was.

P1020229